Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

fredag 26 mars 2010

Läkare

Har varit hos doktorn med sonen ,har ju haft feber nu i 5 dgr ,det blev grundlig undersökning ska ej klaga på det men efter provsvar om att det är" nog inget särskilt "men han får Pc iaf så ska han nog bli bättre ,ner på apoteket = summa 285 :- då fick jag / vi panodil, ngt mot hosta & kåvepinin som jag säger dom kör rakt över till "öra,näsa hals".

Blev ju även lite fundersam vad dom letade efter, för Ekg kopplade dom på honom också men det såg ju normalt ut ,och det får man ju hoppas han är ju bara 12 år .

Ok väl hemma så bara att börja pytsa i av allt , nu sover han igen .Men det gör inget bara han blir bättre snart ,för som sagt vill ej ha mer sjukdomar i familjen det blir bra med det som varit .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar