Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

torsdag 3 juni 2010

Oro i kroppen

Sitter med lite oro ikroppen ,men vet ej riktigt varför!
känslan finns bara där.Börjar känna mer & mer hur jag tappar kontroll över vissa saker, livet är så orättvist mot människorna runt oss.Dessa sjukdomar finns snart i varje hus på något sätt ,Jävla cancer som kommer & förstör livet för alla, även om det nu går bra i många fall så kommer den trots allt och skakar om oss som en orkan i 40000km /timmen när man hör ordet.Varför undrar man när man är mitt i livet kommer detta.Jag önskar att detta ej fanns i min familj men tyvärr alldeles för nära är det och gör sig påmind .

Oron över att tiden inte räcker tilll har börjat spöka igen,vad gör vi av den & vem ger vi våran tid till,kommer tiden tillbaka NEJ den gör ju inte det även om man nu tror så är det ju totalt fel av oss.

men jag känner annan oro också men en bra sådan eller det är ej oro utan förväntan låter bättre ,har ju faktiskt sökt ett annat jobb som jag tror är bra för min familj,säger ej mer nu innan jag vet om jag duger till.

Tror att min oro lägger sig snart för stunden ,men vissa saker finns faktiskt kvar där oavsett man vill eller ej

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar