Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

tisdag 20 juli 2010

Hemma igen

Ok har då sovit hemma i min egen säng efter 13 dgr i Vimmerby & denna folkrace.
Veckan bjöd på olika upplevelser vissa saker är som tidigare år och några nyablev det att ta tag i. Vi löste detta på bra sätt enl mig & många andra .

Hade ej tänkt att vara så mycket uppbokad som jag blev, men nu är det gjort och snart dax att fundera över 2011.

Jag lyckades nästan hålla modet/saknaden uppe hela veckan men under söndagens nationalsång som var enda dagen jag var vid speakertornet pga att jag ej trodde jag skulle fixa att stå där,så bröt jag ihop & lämnade min älskade make innan 1:raden var färdig ställde mig bakom och lät tårarna rinna. Det gör så fruktansvärt ont i min kropp/hjärta av saknad vid vissa stunder.
Vet att man får vara ledsen & det kommer jag vara flera gånger, Jag hade också tänkt att åka till graven på onsdag morgon men inte ens det gjorde jag det var en tjock klump i magen /halsen direkt när klockan ringde.
Vet att pappa ej ville jag skulle känna mig tvungen.
Men nu är semestern & semesterracet över för iår ,så nu kanske man kan få lite lugn& ro

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar