Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

onsdag 21 juli 2010

Tiden vart tog den vägen!!!!

Nu när jag tänker tillbaka på förra veckan så inser jag hur mycket som blev "fel" jag menar ej tävlingen utan tiden med nära & kära ,mina barn saknade verkligen sin morfar den veckan även iår,men pga olika saker som dök upp så var jag ej där för dom & tiden med hela familjen bara försvann.

Vet ju att barnen trivs & verkligen tycker det är semester att vara i Vimmerby denna tiden.
Om jag får önska redan nu till nästa år så ska jag ej göra 100 saker även om det är så kul att finnas till för alla och då speciellt våra funktionärer,så har jag ju lite andra planer för mig själv men vet ej om det blir så ännu.

Jag tror att om det blir som jag vill finns det lite mer tid till att "vara "för nu var det anmälan,funktionärsbiljetter & sedan lotteri på funknr som skulle till tältet & speakern, SEdan då helt plötsligt även anbuden som jag tycker vi löste bra med så kort varsel som det faktiskt blev.Och då givetvis försöka att hänga med i vissa beslut under tävlingen.

Ja ja jag är ju faktiskt en person som vill hjälpa till & synas .
Nog om detta nu är det familjen som gäller

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar