Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

måndag 26 juli 2010

Känsla

Vad det finns många olika känslor.

Liten som stor i livet så berör det oss på olika sätt oavsett vi vill/eller ej.

Ibland blir vissa saker helt fel för att man tar det personligt helt utan anledning,Konstig känsla att känna sig "märkt" som den arroganta,sura perfekta ,och absolut den gnälliga.

Kan vara något på jobbet man vill ska funka till 100% då är ju jag sådan att jag gärna nämner att om du gör på detta sättet kan tyvärr den som kommer efter dig få världens konflikt,jag vet att jag har rätt men känslan jag får av att sagt detta är ej kul varje gång.

När jag gick hem från jobbet så var jag bara tvungen att säga till vikarie att försök nu skärpa er & gör det ni ska för ANNARS .. .. . .. . .jAPP SÅ GJORDE DOM SÅ DEN ANDRA PERSONALEN ej gick upp i taket totalt.

Det finns små härliga saker som tar fram jag "kan känslan" jag blev uppringd och bokad på uppdrag i Augusti jag ler fortfarande när jag tänker på att någon annan vill ha med mig.

Sedan den tunga känslan som kommer,varför går tiden så fort & är jag en bra mamma /syster & givetvis är JAG EN BRA FRU TILL min make, eller finns det facit på hur man ska vara ??????

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar