Mitt i livet hos en älskad fru (hoppas iaf) & mamma , dotter och lillasyster. Här BJUDER jag PÅ lite av min vardag och kaffe & vin blandat med tankar och åsikter.,#vardagenpåhelgerna Och varje dag har sitt inslag utav att vara unik ,,,, Gäller bara att kunna se det, och värdesätta det på bästa sätt.
Om mig
- Beatrice
- Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra
lördag 21 september 2013
Morfar kött blir det
Det blev mitt svar på dotterns fråga
vad blir det för mat ??
Tror att i svenska hem till 80% säger ni söndags stek , eller tänker er det då man ibland i vardagen ju faktiskt inte har den tiden
dvs kött i gryta som puttrat minst 3-4 timmar som nästan ramlar sönder när man skär i det
Så himla gott blev det på denna torsdag med pressad potatis och gräddsås
Varför jag SVARADE MORFAR KÖTT
Jo därför att det var min , vår älskade pappas/ morfars middag han ofta bjöd på
om nu inte barnbarnen
typ Nellie önskat annat ( kyckling med skinn )
eller kyckling klubba ha ha
Klart vi ätit det innan här hemma , men då brukar maken bara svara kött i gryta ha ha
Men mitt jobb och våra intressen händer det ofta att maten kanske passar bättre typ lördag eller fredags kväll än tisdag / torsdag
som om jag bryr mig
// Ciao på er
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar