Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

torsdag 9 juni 2011

Helgen& massa bad

Det var väl ingen som missade att helgen verkligen var solig & väldigt varm. Våran pool har ju varit fylld sedan längre tid så det har ju varit många bad utav barnen & nu under helgen även utav oss lite vuxnare personer !!!!!
Självklart har barnens kusiner gästat poolen.
Vår ju även vid sjön med Nellie + kompis även lilla Maja fick hänga på oss då Dan o Emelie var på jakt efter bil i Stockholm, dock så blev det inte den som var tanken..
Vi hade en underbar dag vid sjön som bara fortsatte hemma vid poolen med Uffe o Felix. Uffe hade ju varit inne i Vimmerby för att kolla in dom som tränade med sina folkrace bilar.
Till middagen o kolla dvd kom ju Freddy hem till oss.
Tiden gick o kvällen kom så Maja blev kvar över natten.. Måndagen var ju jobb för min del medans dom andra låg i poolen nästan hela dagen tills jag kom hem för att nästan direkt åka mot Vimmerby.För er som känner oss lite vet ju att Uffe gärna tävlar med mig med att bli brunast Ha ha.
Ska väl passa på att nämna att vi har helt olika hyfärg från starten.
Önskar vi hade mer ledig tid tillsammans men nu är vi ju ganska så vana att inte ha så mycket ihop då jag jobbar vissa kvällar/helger & Uffe har ju legat borta vid tillfälle under åren. Så just detta att han jobbar innebär ju inte helt till 100% att vi ses mycket mer än tidigare då jag"barnen" har sina aktiviteter & Freddy behöver hjälp i garaget.
Men jag är ändå så glad över vår relation som vi har. Och givetvis gillar jag också att bara vara utan massa krav ha ha.
Ha en bra kväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar