Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

onsdag 8 juni 2011

Kommer ihåg känslan

Har läst i min vän S blogg om när lilla s kom till världen nu i Maj månad. Hennes beskrivning av vissa saker skulle jag själv kunnat beskriva efter Felix -98 som blev akutsnittad "eller jag blev det ju"
men just detta med öppning i cm ryggbedövningen enkelt att lägga  & hur man ligger helt platt på operationssängen under snittet med armarna rakt ut .


Tänka sig vilka flaschback som kommer vid rätt tillfälle o beskrivning.


Är fullt medveten att alla förlossningar/snitt är olika har ju gått igenom 2 olika själv, men det jag absolut hade bestämt mig för om det ev skulle bli snitt var att jag skulle fixa att ställa mig upp så fort jag fick tillåtelse, tyvärr drog tiden iväg med Felix han är ju född kl 02,15 natten till fredag men mig körde Uffe i sängen hela fredagen trots att  direkt efter snittet så drog jag upp mina ben & tog tag i handdtaget som hängde i sängen och förflyttade mig själv , fick sedan åka till iva där det satt en sur kärring & sa sov nu  men inte sov jag utan dom gav mig lite sova på efter jag sett foto på Felix o frågat Uffe ser han ut så, han mådde ju inte så bra när han kom ut så pappa/mormor fick springa efter läkaren på alla undersökningar. Så efter frukost lördag skulle jag ur sängen.


Nellie född kl 09,47 så vid lunch då sa jag till Uffe ställ dig så inte "plastsängen" åker iväg för nu ska jag ställa mig upp. Så visst tog jag en sväng runt för att se vad som ändrats på 2 år


Sedan detta med  Amma och väga, sova ,
Sedan detta med att bära var ingen duktig patient på det !!!!!


Nu hoppas jag bara dom njuter av varandra o att när allt känns ok så hälsar jag gärna på dom

1 kommentar:

  1. Ja visst kan man känna igen vissa grejer o absolut nästan känna känslan på både gott & ont .

    SvaraRadera