Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

tisdag 14 juni 2011

Ville ju så gärna

Nu tror jag ju ingen missat att jag "gillar" små barn. Så kan ju berätta vilken ÅNGEST JAG FICK heter ju redan ågren så det funkar ju inte.


Men fick ju sms att jag var så välkommen att hälsa på Mamma S o lilla S under veckan om jag hade någon ledig kväll.


DET HADE JAG JU TYVÄRR INTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Hur kan jag ha lyckats vara upptagen hela denna vecka , jo det har hänt innan också . Men denna veckan såg ju ut så här.

  • Möte  Semesterracet ang" bestraffning" vi blev visst snälla i beslutet
  • Jobba ngr timmar 
  • Möte inför Målilla 
  • Skolavslutning
  • Student
Hoppas få se en kortis i helgen , jag fick ju mysa lite igår faktiskt med kusinen till S då vi var hemma hos dom lilla A som vandrade omkring & skulle upp o sedan nästan ner igen direkt, men jag fick några pussar av henne blandat med lite saft från hennes äpple är ju inte så värst känslig !!!!

Hur jag ska hinna med alla bebisar som kommer innan året är slut det vet jag inte , men men just nu känns det som att jag mest kommer få träffa barnens kusin barn & inte "mitt" eget barnbarn 
hoppas kanske det ändras .

1 kommentar:

  1. Men vad tråkigt att det inte passade för dig denna veckan.
    Hoppas ni kan få Kicki att försöka ge Hultsfred chans o även ordna upp tillvaron

    SvaraRadera