Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

torsdag 23 juni 2011

I Love my life

Japp precis som rubriken visar,så känner jag så just nu. Är ju med älskade svägerskan m familj redan dagen innan helgen. Vi har ätit god mat & öl/vin blev det till maten till oss vuxna. Imorgon är det full fart på schemat. Lägga i båten och fixa med metspö mm &:mitt på dagen kommer dom andra 2 familjerna inför kvällen/natten fredag till lördag. Vi ska sova nere vid sjön i båthuset och bryggan i anslutning till altanen .
Tillbaka till rubriken det känns nästan som att vara hemma även att vi faktiskt är "borta" gäster hos släkten men som jag sagt vid många tidigare tillfällen Världens bästa familj kom jag till.
Vi bara njuter av tiden tillsammans och inga måsten . Ska mot affären imorgon för att fylla på med lite varor. Högst upp på listan är nog marängbotten ???? Jo givetvis jordgubbar också .
Mat så som sill , skinka kött , gräddfil och sallad & bröd öl vin och jucie o frukt finns för att överleva hela dagen.
Nu sover dom "andra" små barnen och då trivs våra barn över att få ha sin roliga faster för sig själva.
Nu kommer snart lite mer godis fram och givetvis mera gott vin blandat med skratt o härligt umgänge.

2 kommentarer:

  1. Hoppas du passar på att njuta av dagen , men du ska väl säkert lämna dom för jobbet.

    SvaraRadera
  2. Jag njöt så mycket jag kunde denna kväll, visst jobbade jag lite under midsommar också

    SvaraRadera