Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

fredag 10 juni 2011

Vård av barn



Vad det hade varit skönt vid vissa tillfällen att få ta ut VAB , men tyvärr Felix är för stor för det , var han ju redan förra året då lunginflammationen slog ut honom totalt.


Men men vi överlever nog ändå utan att ringa "kassan" frågan är ju nu när vi träffar sjukgymnasten och måste lämna våra jobb ???? Japp har fått Uffe att göra sin plikt också !!!!!


Nu är ju inte Felix väldigt sjuk , men tyvärr måste jag lämna honom för att gå på möte o sedan så  på mitt schema står det ju jobb även denna helgen . Uffe ska väl iofs ha slutat innan jag måste iväg.
Antar att detta med att man enbart får ta ut VAB till barnen uppnått sin ålder (12) innebär också 
att även jag har blivit betydligt äldre eller ?????????????????????


Nu i dessa tider på jobbet ska ju chefen försöka att få ihop lite vikarier som täcker all vår frånvaro & givetvis så kommer ju  föräldraledigt upp på samtalet & det är lika förvånande för chefen varje år att vi har  personer som har rätt till det. Jag anser inte ens att man behöver yttra sig om den rättigheten som föräldrarna har utan ist uppmuntrar jag dom att absolut ta ut dagarna för plötsligt så är tiden slagen även där.


Ha en bra dag där ute nu 
// B



1 kommentar:

  1. Håller med om att åldern är lite låg för vab

    SvaraRadera