Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

torsdag 30 juni 2011

Kalla till möte

Nu när det är så poppis med olika möten runt mig , både gällande barnen och deras aktiviteter &  vår egen  "lilla" fritids sysselsättningen .
Så känns det som vi borde kalla till familje möte, träffade " farmor " igår dvs stora F:s mamma 
vi tänkte ju faktiskt ganska lika trots att vi är ganska olika " hoppas jag iaf " eller lite lika är vi ju då vi ju haft/ har förhållande med samma man 
men det är ju ++++ till mig för vi har 2 barn & är gifta  
ha ha .
Men visst hade hon också märkt att det inte händer något speciellt i planeringen , nu när K är tillbaka i brorsans lägenhet så är ju inte F hemma hos mamma längre så mycket . men då hon pratar med F så är det lite konstig stämning .
Ja ja det finns ingen tid till möte just nu iaf får bli v 29-30.
Just nu sitter jag med den goda drycken i koppen och tyvärr inväntar mitt jobb ska börja för dagen.
men vi hade ju möte igår som vi kallat till jag o L det gick faktiskt mycket bättre än jag trodde innan, men visst kom det lite spydiga ord & lite sårande för mig privat men jag hanterade det ändå.
Livet är förändrat och de "goda" lever ett annat liv utan konflikter och tjafs. Finns många goda kvar här nere också .
Men är fullt övertygad om att han sitter där uppe och följer oss i vår planering     

1 kommentar:

  1. Är detta inlägg lite kryptiskt ? Känner inte igen dig direkt eller jo gällande dina +++
    häls . Moa

    SvaraRadera