Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

söndag 29 juli 2012

Hur har dom lyckats

Utan att utpeka ......
Så funderar jag över hur dom 4 första veckorna gått.
Eller är det jag som är gnällig (tror iaf inte det )
Men just nu undrar jag ärligt har det varit så här innan utan att någon av mina kollegor märkt det ,eller slappnar vikarier av efter halva tiden.

Men har svagt minne att jag kände så här 2010 då jag hade tidig semester.

För på detta sätt jag upplever ...... Är inte acceptabelt tv ska inte vara på hela dagarna och schema ska följas och göras dagen innan.

Men på något sätt har vi ordinarie missat information eftersom vissa saker förekommer på nästan alla vikarier.

Nu kan orden verka rasistiska men vart är dom svenska vikarierna
självklart så är alla duktiga trots bakgrund men har sett många vikarier o ju då även i vår kommun så verkar det som svenska ungdomar inte jobbar. Och jag ser o hör ju i vår närhet att många är hemma utan arbete.
Har iofs lite svårt att förstå att det ska vara så jä...a svårt att ta tag i sitt liv och göra rätt för sig även om det ibland inte är värst glamour

Jaja jag har ju sådant schema så jag klarar mig utan massa byten och då funkar det för mig ha ha.

Men som sagt jag undrar hur veckorna innan sett ut. Nu vet jag ju att sjukdom gjort oss för lite folk och alla har inte lärt sig alla brukare/boende.

Det var 1 dag på jobbet som jag bara kände att Nej jag byter inte schema/boende bara för att det kändes bättre för någon annan???
Självklart sätter jag boende först för annars får vi konflikter som är helt onödiga om man kan undvika dom

Slut på gnäll nu ha ha.
Vet inte om någon hittar hit och känner sig träffade ??
Men det gör inte mig särskilt mycket då jag tycker vissa saker måste ändras på

// ciao

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar