Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

fredag 11 november 2011

förväntningar

Alla har vi olika funderingar på saker o ser absolut saker på olika sätt.Det är lite kul att Freddy verkligen ser från emot sin 1:a farsdag på söndag ha ha,jag undrar vad lilla Tulia har köpt? Jag har sagt 1förslag på lite firande tillsammans med lilla familjen men ej hört något om svaret om nu verkligen Uffe nämnt det vidare.

Vet ej vad Uffe har för förväntningar om söndag, Felix tror jag håller på med kombinerad far /julklapp present. Nellie gör 1 teckning. Självklart kommer det bli paket också.

Annars blir det ganska lugn helg (tror jag iaf ) men det märks ju. Handboll imorgon hemma match för Felix.
Dagen idag ??? Ja vad ska man säga jobb o lite garage tid för grabbarna. Funderar på om det är ikväll Vi plötsligt blir bjudna på middag eller om det är typ som vanligt någon som bjuder in sig till oss ? Jag ska väl tyvärr kolla idol utan Linni som jag ju gillade. Kommer inte bli  samma uttal på lilla barnbarnet o "hon" från idol .

Hoppas som sagt alla får en bra fredag. Ev sitter jag här senare igen.

//B

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar