Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

måndag 21 november 2011

Jag kravlar runt

Jag har nu kravlat runt på botten en stund , är på väg uppåt igen med mitt kaffe o vad det nu kan vara som ska stärka mig idag , nej ingen alkohol har andra planer (eller barnen har ) för dagen.

Det är så jävla tungt nu (min blogg så jag svär om jag vill )  dvs tungt i mitt hjärta jag får inte fira pappa på hans föedelsedag idag därför han är ju inte här hos mig . Just idag tror jag inte det är så himla kul där uppe pga regn o mulet väder  ???

Jag såg ett foto på älskade pappa igår , inget märkvärdigt för samma foto har jag i min egen hylla , "har jag haft i mitt knä en stund idag och hållt så hårt i så den nästan gick sönder , Jo det fotot det satt uppe i klubbstugan och var faktiskt det ända med färg så det stack ut precis så som han också gjorde ibland .

 Vi hade möte igår på klubben "tänker inte säga så mycket om just det " men då kom frågan
HUR BLEV DET SÅ HÄR OCH VAD HAR FÖRÄNDRATS ???
Tillbaka till (pappa nu )
Hur det blev så här , jo sjokdomen beslutade sig för att vinna över denna människan jag har absolut ingen förklaring till varför jag ser ingen logisk förklaring ?? han var speciell men inte ond av något slag . Vet att sista 1-2 v inte var mycket att visa  då lite av värdigheten försvunnit 

  Han hade massor kvar att leva för HERREGUD han missar ju vår Tulia ,att Felix kan sjunga & Nellie spelar fiol .Vi mår bra ganska många dagar i veckan . Att vi fortfarande jobbar & han missar/missat att barnbarnen kör folkrace FINNS JU MASSOR ATT SKRIVA
Många saker är jag ändå glad över att han missar .Men men så är livet oavsett man gillart eller inte  jodå jag kommer snart att vara "mig själv igen "

Ha en bra morgon

3 kommentarer:

  1. kram på dig!!
    även att det känns jobbigt så tror jag han ser allt ni gör

    SvaraRadera
  2. Tack Sandra , tror också att "vi har ögonen på oss" ha ha

    SvaraRadera
  3. Man får vara arg eller ledsen över att livet förändras. Finns ingen logik alls bland sjukdomar som drabbar oss. Sköt om dig.

    SvaraRadera