Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

onsdag 16 november 2011

Härlig & trevlig fredag

Hm kommer inte riktigt precis ihåg hur jag skrev då i inlägget i fredags, men vid det tillfället så såg ju fredagen lugn ut men kan ju snabbt ändras !! och det gjorde den ju då underbara svägerskan med familj var lite sugna på att komma till oss . Uffe höll ju på med bilen bla bla så visst det föll ju på mig att inhandla & det kan bli hur som (ha ha )  nej då jag vet också hur man blandar i vagnen . Då det föll på mig att fixa så självklart gick jag på barnens & även mitt sug tacos i massor och massa goda tillbehör & stark egen sås . Smakde så underbart gott & till enkel efterrätt blev det glassbåtar från affären . Kvällen flöt på lika som vanligt  massa skratt o stoj .

Har nog nämnt det tidigare att jag absolut inte kan förstå folk som handlar massor efter sina jobb på fredagar , alla är sura i affären för mamman/ pappan jobbat hela veckan och   barnen skriker  av trötthet . Jag handlade kl 15 och då var det många i affären som tyckte att barnen skulle vara tysta & snälla annars så  blev det varken tv eller något fredags gott ?? hur hade då det sett ut klockan 16,30- 17,30 .Jo jag vet att det finns människor som inte är lediga så som jag
Jag brukar ju sällan handla efter kl 11,00 på fredagar och absolut inte ha lång lista med mig , men får väl erkänna att det säkert fanns folk som kollade i min vagn för mitt inköp skulle ju vara till 9 personer även om det enbart var till 1 kväll & jag hatar när man inte kan äta sig mätt  så japp jag hade också mycket i min vagn framme vid kassan . Men men jag störde säkert ingen då jag visste vad jag skulle ha & var lugn o tyst vid plockandet utav mina varor.

 Ibland måste jag nypa mig i armen för att se att jo det är verkligen sant att vi har så underbar familj / släkt omkring oss  så ofta .
 Nu lite funderingar på nästa inlägg om hur dessa dagar ser ut  , om nu någon läser eller har önskemål om innehåll så skriv gärna det .

// Ha det bra


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar