Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

torsdag 10 november 2011

Jä.... dator så var det 10 /11- 2010

Ibland brujar jag kolla igenom lite årsböcker typ hur det var förra året ,  inte för att jag längtar tillbaka till förgången tid  utan bara en liten grej ???
Har ju Uffes mammas böcker här hemma så även där ibland tittar jag tillbaka o minns hur just hon upplevde den dagen o alla vi/oss i hennes underbara liv. Så jag har ju även läst hennes tankar om vårat första möte mellan mig o henne , även hennes beskrivning utav mig !!  ja ja nog om detta (jo då jag blev godkänd )
Men då jag tydligen lyckats att kopiera hela november i tidigare inlägg  dvs det som ligger under detta här !! OCH SÅ SPÄNNANDE ÄR INTE MITT LIV SÅ DU BEHÖVER LÄSA HELA NOV 2010 , så har jag här nu texten från 2010 IDAG 10 /11
Är här igen

Nej jag har inte slutat dricka kaffe & kolla bloggar ha ha


Men har inte "hunnit" satt mig ner och vädrat mina tankar , inte för det inte finns några för det är massor runt oss nu igen .
Höstlovet är slut bilder kommer senare barnen tillbaka i skolan & jobbet japp det har jag gått till och ska fortsatta med det till nästa lov då jag ska vara lite ledig igen om det nu blir som jag tänkt.


Ska planera mitt jobbschema för 8 veckor från 3/1 -11 till27/2 -11 dvs sportlovet ingår där då v 8 och detta ska jag ha gjort senast 21/11


Jo då det finns självklart redan massa inskrivet i min kalender redan nu t.e.x. handbollsmatcher & födelsedagar EV 2 FOLKRACE TÄVLINGAR SOM SKA TITTAS PÅ under januari månad . Sedan måste jag ju kolla med svägerskan hur ska vi göra med trettondags afton då vi brukar ses ??????????
Nu till idag då 2011
Ja höstlovet är slut , bilder kommer senare , barnen i skolan o jag jobbar (lite) är mycket ledig nu har väl 1 tanke att finnas för barnbarnet men vet ej hur .. Har inte börjat i nya kalendern 2012 men som sagt finns saker som ska in där . Har inte pratat med svägerskan om trettondags afton men tror nog vi träffas.

Har pratat med henne idag ang vår släktträff med Karlsson som närmar sig , det kommer nog bli lika som tidigare år dvs trevligt , det  kommer även vara på hemmaplan för oss i Hultsfred  sist det hände var nog 1996 och då var ju vi bosatta i Vimmerby !!!  ha ha

Temat har ändrats från lillejul till syskon / släktträff
temat iår var tanken iaf  tysk afton , tyvärr föll det inte i allas smak då det fanns risk för absolut för mycket alkohol ??????

Så just denna tyska afton hade ju vi i stugorna & kommer även att plocka fram korv , öl & annat tilltugg senare på kvällen då tråkisarna åkt hem
skojar ju lite
Förra året var det ju Tacos buffe & tårt tävling , just nu har vi ingen tävling inplanerad  så det måste jag nog kolla eller om jag totalt missat det då det ju faktiskt är syskonen som ska planera & min syster heter inte Karlsson så jag är ju inte planeraren eller ??och det är ju inte på min sida vi ska träffas Jag skojar ju även lite här , självklart så har "dom andra " inte missat att tala om detta för mig / oss !! utan vi har nog bara inte tänkt på underhållningen så svägerskan kommer snart få 1 sms utav mig .

Annars så måste man ju erkänna att livet har sin gång även om det ju kommer höjdpunkter som förgyller livet , men på något sätt tycker jag det är skönt att det ser lite likadant ut ??

Min dag idag är som en vanlig dag , kaffe, promenad med hunden bla bla & lite möte och sedan jobb.
känner mig lite  frusen så det återstår att se om jag slipper undan förkylningar som ju finns lite både här o lite där
// ha en bra dag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar