Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

måndag 14 november 2011

Smärtan fanns i helgen + massa glädje

Jag har verkligen mått bra sista tiden i min hantering utav sorgen , denna helg var ju farsdag och även pappas namnsdag , så lite tungt har det faktiskt varit inom mig under denna helgen.
 Som "grädde på moset" så givetvis vid finalen igåt på true talant så framfördes Gabriellas sång utav 1 deltagare, min älskade make som säkert var fullt medveten om vad jag hade att hålla igen på inom mig höll min hand under sången , Nellie o Felix sökte min blick under sången men jag stirrade på tv-n .

Att man kan bli så påverkad av olika saker (musik mm), då pappa var aktiv inom sin sport så just denna helgen har vi firat på olika helger då han ofta var iväg på annat.Som om det igår spelade någon roll  då nästan alla i min närhet firade sin pappa , självklart fanns han i mina tankar .Nästa vecka kommer det komma tillbaka för då är det födelsedag .

Jag ska snart åka och göra höstfint vid graven , men när kan jag inte precis säga beror absolut på min dagsform.

 Annars så tillhör den här helgen 1 utav mina absolut bästa fram tills nu . Freddy med familj kom ju i lördags , tyvärr missade dom ju Felix handboll (iofs inte förvånad) det var ju 1:a ggn dom skulle packa och vara borta över natt med Tulia så planeringen sprack  ju direkt  när endast 2 av 3 var klara med frukost , påkläddning mm vid lunchtid ha ha . Men när dom väl kom så hade jag ju tänkt att dricka kaffe & invänta Uffe som var iväg för något fix ?? så det blev lite kaffe o massa mys , sedan kom nyfikna /längtande E på besök för att träffa Tulia och mysa med henne lite .
 Vi gick sedan till Bambugården för middag , passade på att ta den lagom i tid för då hade mer tid hemma till att fira farsdag o fortsätta mysa . Smakde så bra och alla var nöjda med att efterätten blev tårta hemma . Kvällen fortsatte i lugn o ro  med gott att dricka goa barn ha ha
Vi passade även på att spela (spel ) eller vad man ska kalla det  "Kolumner med olika kategorier " Felix o Nellie är otroligt duktiga att komma på olika svar . Vi sällskapade varandra till över midnatt o lite till. Vi eller FARFAR tyckte att föräldrarna fick göra vad dom ville för Tulia kunde vara hos oss men vi är så glada över att dom var hos oss hela tiden .

Söndagen skulle vi bjuda på frukost  innan de skulle vidare och vara sociala , men det blev lite ändrade planer på just vara socila med andra än oss . Freddy kom med Tulia till dukat bord (frukost ) ca 10,30  Kicki mådde inte bra skulle komma något senare , men hon stannade i lägenheten . Självklart så tyckte ju jag att Uffe o grabbarna kunde hitta på något så tog jag & Nellie hand om Tulia . Blev sedan bara jag  då kompis lockade lite mera för Nellie . Det passade mig perfekt för då tog vi 1 promenad i över 1,5 timmar det var ju faktiskt underbart väder , som inlägget tidigare visar så passade vi på att inhandla mera paket till farsdag . Jag ringde givetvis för att rapportera om läget . Tulia och jag fick en härlig stund hemma också innan huset fylldes av familjen igen .Då deras planer redan var borta så beslutade Freddy att han o Uffe skulle laga sin middag tillsammans på "sin dag " och jag tog ju lika gärna Tulia som att dra till Willys o sedan ställa mig vid spisen . Jag blir så stolt över vår stora son som verkligen vuxit på dessa 3 veckor , han handlade lite hjälpmedel för att ev. ammningen skulle kännas bättre för Kicki . Dom stannade till klockan var halv 7 så vad mer kan jag säga
ÄR SÅ GLAD ÖVER ATT DOM KOM  TILL OSS O STANNDE SÅ LÄNGE.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar