Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

lördag 5 november 2011

Något släppte.

Blir inte så långt inlägg(eller jo lagom risk finns HA HA),utan ska passa på att njuta av lugnet, har jobbat idag och det var ganska hög nivå om man nu kan säga så?

Men tillbaka till rubriken ,hade faktiskt inte så mycket förutfattade tankar om mötet, tyvärr visste jag att andra mådde dåligt inför. Har också läst annan blogg som absolut beskriver tankarna att bara för man tycker den ena så är det inget emot den andra. Jag har nämnt i tidigare inlägg om ämnet att jag vid ev röstning inte kommer rösta av personliga skäl . Men det blev ingen röstning utan det löste sig (självklart kändes det lättat) att det inte blev osämja utan det blev en bra start o diskussion var igång. Nu vill jag gärna att det släpper lite även för 4:e kollegan eller 3:e beroende på hur man ser det. Hoppas absolut friska vindar kommer snart över henne. Har inte funderat så mycket över beslutet som blev idag , visst lite småprat blev det de 2 milen hem eller blev ju inte så mycket då mobilerna ringde på varsitt håll?.

Men måste säga att det kändes så lugnt, för jag måste erkänna att jag ser inte denna tävling genomföras utan båda dessa personerna . Dom är helt otroliga på olika sätt o även om det låter helt sjukt så är jag nog lyckligt lottad att ha dom i min närhet.

Nu lutar jag mig tillbaka o lägger denna händelse till handlingarna.

6 kommentarer:

  1. Hade också hög nivå på jobbet,klart man får säga så. Men vad bra att du känner dig lyckligt lottad med dessa personer omkring dig, antar det gällde folkracen igen ?
    Måste nog läsa ikapp dina inlägg

    SvaraRadera
  2. Låter bra. Jag vet även du är värdefull på annat sätt glöm inte det

    SvaraRadera
  3. Låter bra, jag hoppas kunna vara en del av er lilla grupp. Först ska jag blir pigg =)

    SvaraRadera
  4. Sandra- självklart kommer du finnas där i mån av tid o annat.

    SvaraRadera
  5. Så skönt att mötet gick bra o ev alla var nöjda. Antar du har sagt till din ena kollega att du tycker hon är värdefull ,den andra träffar du väl nästan varje dag nu ha ha din Uffe. Han är också värdefull och utan honom är inte veckan mycket värd.
    Lycka till med planeringen du avslöjade aldrig vilken av personerna som det föll positivt på ?

    SvaraRadera
  6. Jag försöker att visa alla att dom betyder mycket för mig o klubben ,men ibland vet jag inte om dom tar det till sig.

    SvaraRadera