Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

söndag 16 januari 2011

jäkla unge

Så var han ju igång lilla sonen att testa sin egen väg , blev ju så att vi var borta både Uffe o jag så han skulle fixa sig själv till träningen o jag pratade med honom och visst han hade koll på allt.
Så jag ringde lagom för att han skulle hinna , och han var precis på väg genom dörren BRA TYCKTE JAG , en sedan när jag pratade med Uffe så hade Felix inte alls gått på träning för han hade visst feber ????
Det blir att tempa innan god natt men jag kan ju ha fel men tror bara han inte orkar träna idag.

Ja vad säger man ??????!!!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar