Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

torsdag 20 januari 2011

Kan det stämma

Har ju funderat på detta att det tyvärr hoppat på mig 1 kilo (nu ljuger jag ) sedan julen o nyåret

hur ska jag bli av med det ?????

jo jag vet finns hur många teorier som helst , men läste om dessa "bars" typ av modell Allevo, naturdiet
skulle absolut gärna äta 5 om dagen eftersom dom ju faktiskt ersätter 1 måltid  sorry men jag äter inte 5 ggr på 1 dag  !!! = jag får inte i mig det man behöver och då blir man tjock .


Har ju provat dessa soppar vid tillfälle  förra året bara för att se om jag blir mätt hela dagen Japp det blev jag  men tyckte att jag var tvungen att stå där med dryck  i munnen hela dagen + kaffe, vatten .

Har ju inte läst så noga men fattar att kroppen inte mår bra endast på 5 st chokladbitar , utan som utbyte mot 250 - 300 ml soppa .

Under en tid har jag funderat på min egen tid bara min egen tid då jag gör vad jag vill 
vad skulle jag göra utav den ? är inte helt 100 % på att jag skulle lägga den på TRÄNING  TRÄNING O TRÄNING .

Nu härom dagen var dock planen att följa med E på zumba jo jag skulle nog prova men givetvis sprack ju det pga Herrarnas handboll på tv-n men hoppas ev på annat tillfälle .
Jag har ju hund som behöver röra på sig så jag kan motionera om jag vill
Nu har jag 1 kopp kaffe bredvid /framför mig men inget tilltugg ,så långt är jag duktig idag .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar