Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

måndag 24 januari 2011

Social helg

Det är ju inget ovanligt att vi har folk här hemma ,men helgen har ändå sett lite annorlunda ut än den brukar

Fredagen 
Jag var ju iväg under dagen på föreläsning med jobbet ,det är ju alltid bra att lära sig mer om vissa saker även om detta nu då igen inte passar just vår verksamhet till 100 % men tycker absolut att det borde kunna fungera .

Kom hem sist av alla i familjen ,men ändå var det ju jag som var i affären för att handla middag mm
smakade så otroligt gott med gorgonzolafylld kyckling & klyftpotatis grönsaker med FETAOST  och öl .

Nellie hade kompis över natt & vi hade Maja även denna kväll hos oss .Felix var hos kompis till ganska sent ,dom hade flyttat ut kompis rum ut i friggebod .Fick besök av Dan, Sophie en sväng när dom kom hade redan Wasse o Mia varit hos oss 1 stund var en trevlig kväll.

Lördag
Blev lugn fm Felix skulle iväg till Jönköping med sitt handbollslag för att se 3 matcher nu under VM precis när han skulle bli lämnad så kom Manne, Sabina som var barnlediga i helgen så då passade dom på att hälsa på oss , vi tog en skön promenad med hundarna passade även på att ta med oss Devil (Dans hund) då dom inte var hemma på ngr timmar .
Nellie var med kompis så henne såg vi inte mycket av .Vi lagade en härlig pastagryta som ju även räckte tll Freddy o Tom som hade kommit.

Em / kvällen blev det Handboll och även lite hockey  att slänga ögonen på .Maja blev hämtad av mamma så helt plötsligt blev det ju väldigt tomt o tyst .
Felix kom hem ca 24,00 så Freddy körde ner och hämtade honom

Söndag


Väldigt lugn morgon även den , tog den dagen 1 promenad med Lars, Maud ,Dan och hundarna barnen var hemma så det blev vuxen prat ha ha
Uffe o Dan åkte iväg till Vimmerby för att fixa något i motorklubben svetsning utav ????? kan ev varit skopa eller något med gafflar ???????.
Nellie tränade fotboll  och efter det sa vi nej till att vara med kompis.

en skön o lugn kväll hemma med handboll & sedan Solsidan på tv  sedan var det ju kväller "nästan"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar