Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

söndag 9 januari 2011

Positiv & glad

DET ÄR SPÄNNANDE ORD SOM VI ANVÄNDER OSS UTAV !!!!!!!


Så tycker jag man ska hoppas känna sig nu på nya året positiv & glad  det som varit lägger vi bakom oss och ser framåt.


Jag säger inte det är enkelt beroende på vad som rör sig i våra huvuden ,det jag vet är att väldigt  många lägger mycket energi på att hoppas att ALLA ANDRA SKA VARA POSITIVA till vad som ska ske ,men att man själv har eget ansvar får man ju inte glömma !!!!!




Jag är inte heller så jävla glad jämt o ibland kan jag vara sur utan anledning ,men anser ändå att jag har ett trevligt bemötande mot människor i vardagen & jobb/fritid.


Hade ju som sagt samtal med 1 utav Felix tränare ang cupen som spelades i fredags ,fick då faktiskt anstränga mig med att inte bli arg utan jag ville ju bara ha reda på vad som sagts och tala om hur uppfattningarna gick bland barnen ,nu blev det ju så att tränaren över natten funderat på vad jag sagt och sedan ringde han ju upp o sa att givetvis så var Felix  med i laget som skulle spela cupen .


Något jag är glad över är att vi fått in många förslag på namn på någon(funktionär) som  kommer att få uppmuntringspris ifrån (pappas minnesfond)
tyvärr uppskattades inte våra funktionärer på det sätt jag tycker dom borde .


Visst vi från fonden uppmuntrade ju dom varje dag på Semesterracet 2010 dock endast dom vi ansåg ej hade så stora möjligheter att lämna sin post .


Jag borde nog vara mer positiv på jobbet nu i början på 2011 men har ju faktiskt inte jobbat ännu under NYA  året så har ju inte haft chansen ,nu är det ju inget som någon märkt utan endast jag själv som funderat lite över några situationer 


Jag är glad över så mycket saker så den listan skulle bli så lång så jag nämner bara att:


 känns så kul att jag ,Uffe o Nellie kom iväg på bio tillsammans  igår lördag .
Nellie är sams med 1 kompis som varit ovänner under en tid 
Uffe kommer jobba närmare hemma under 2-3 v 
Och att snart drar folkracen igång igen 
Nellie sa innan MAMMA JAG ÄLSKAR DIG 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar