Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

måndag 3 januari 2011

saknar

Klockan har passerat till måndag och jag ligger och ska somna i stugan ,barnen varit ute en sväng även ikväll i mörkret och åkt pulka . Uffe har åkt hem för att jobba några dagar i veckan det är säkert skönt för honom att komma igång igen ,han är inte så förtjust i massa lediga dagar !!!

Han sover nog gott i soffan med något program rullande på tv ,har lovat att ringa och väcka honom imorgon " idag" för att sedan somna om en stund .
Konstig känsla att känna sig ensam trots att här i stugan finns det 7 personer eller 8 med mig själv men men så är det ialaf visst ja HUNDEN är ju kvar med mig / oss det höll jag på att glömma . Även att det är helt underbart här i stugorna och planering redan gjord inför nästa besök så ska det bli skönt att komma hem,och jag är ju ledig tills skolan börjar10 januari . Barnen har ju lite tider att passa trots lovet ,fotboll / handboll det ska ju spelas cup till helgen för Felix & sista helgen är livet som vanligt då det är fullt i kalendemed texten jobb , fotboll * 2 dvs båda barnen & handboll och FOLKRACE dock inte vanlig tävling utan lag dom ska lyckas att köra flest antal varv på 4 timmar.
Jag började mitt uppdrag som bitr Tl då 2010 sedan rullade det på med 5 tävlingar till varav 1 var ju under 2 dagar i Målilla, I år blir det annat uppdrag under vår 4- timmars tävling som ju är då 29 januari .Vad som mer erbjuds under året återstår att se ,jag vet ju om ytterligare 3 tävlingar till inom klubben då 1 utav dom ska arrangeras som nyhet i Vimmerby MS .
Jag längtar verkligen till att det drar igång igen med att packa / lasta och åkt hela familjen gföratt heja på ,givetvis längtar jag till planering inför våra tävlingar för tror jag kommer att delta på något sätt HA HA .

Oj detta blev visst längre än var jag tänkt från starten. Sedan skulle det ju handla lite om saknar ? Och just nu saknar jag att ingen snarkar i sängen kan också sakna vissa känslor inför vissa saker som måste göras ,saknar att just nu ha någon att " spy " galna tankar på skojar lite men skulle behöva det ????? Ingen nyhet att jag saknar min pappa han skulle underlättat massa saker i mitt liv , saknar ABSOLUT att barnens inte är små längre .

Men måste också säga saknar min dator för det blir mycket tokigt att blogga från mobilen .

Men får ju erkänna att det hade varit skönt att just nu släcka lampan och bara .............myst med min make nu när det är nytt år och allt .

Skulle också vara skönt att slippa vakna om 4 timmar för att faktiskt endast ringa hem & säga DAX ATT GÅ UPP NU även om det kommer gå Diego jag får dova lite till så visst kunde det väl varit ledigt lite längre

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar