Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

måndag 21 februari 2011

13 personer

Ok lugnet i stugorna ,tog uppehåll igår kväll när vi blev 13 personer som skulle äta iofs var det ju endast lite plock som gällde . Men varför bli förvånad det är ju som vanligt HA HA Visst blev vi mätta & trevligt blev det också ,dock inte så tyst under solsidan som var önskvärt.

Fick även extra barn över natten Uffe var jättesnabb att lösa det,men bara roligt ju ,jag sa till mamma kanske bättre du ringer förskolan / dagis o tar ledigt hela veckan då jag ju lovat jon ska få komma över natt denna veckan .

Endast 1 möte för Uffe så himla skönt nu är det dax att sova ny dag imorgon

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar