Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

onsdag 23 februari 2011

Ikea

ÅRSTID serie Jag ska åka mot ikea imorgon med alla 4 barnen som tillhör mig nu i några dagar , det kommer att bli Linköping som destination .
Vill titta på lite lampor till våra fönster men absolut inga större förväntningar eller krav hur dom ska se ut eller antal .Nellie behöver också lampa till sitt rum 
Ska handla värmeljus också . Ska säkert drömma mig bort vid köksavdelningen över det röda köket som vi funderat på i olika omgångar ????????

Eftersom barnen är med så blir det väl lite i någon klädaffär också , jag tror inte det blir något alls till mig har inga större utsvävningar inom kort .

Nu är det snart mys hemma efter barnens alla aktiviteter under kvällen

  • Bio
  • Handboll
  • Garage häng
  • Träff genom popcorn 
Funderade på att ev hyra dvd film men har inte beslutat det ännu ,är inte så säker på att det passar ungarna !!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar