Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

måndag 7 februari 2011

Släkt helg

Undrar om det är någon som kommer ihåg att jag skrev om helgen med enbart familjen ??????
Ha ha vilket skämt kunde ju istället skrivit  UMGÅS HELA helgen med släkten , nej dom är ju inte så farliga.Utan nu var det så att Uffe som uppmärksammat att jag var ledig fredag kväll & det var inget annat i kalendern , tyckte det skulle vara skönt med lugn o ro .Barnen var ju givetvis med kompisar så middagen planerades utav oss vuxna . 


Fick förfrågan om Uffe  fick vara med några timmar ?? och jag svarade NEJ INTE IDAG det var ju så vi sagt ?? vi åkte mot Willys och beslutade falsk fläskfilè och klyftpotatis tog inga tider i affären ,bestämmde tid för barnen att komma hem ,japp vi skulle hämta Nellie hos kompis på väg dit skulle vi bara lämna av ??? i ??? blev ca 50 minuter försenade ja ja jag var säkert sur o stressad enl andra men vi hade ju faktiskt tid att passa , nellie väntade ju inte 50 min utan jag skulle ju ringa när jag /vi var på väg .


Väl hemma & maten ,salladen ,ölen framme så var vi + 2 släkt ha ha .


Lördagen hade jag sagt att då kan Uffe få vara med ????bara han gjorde det som var i kalendern för barnen ,jag jobbade 11,30-20,30.
Det var dax för att laga kroppkakor hemma det har varit på planeringen ngr dagar från grabbarna och så blev det & enl utsago så smakade dom bra ,jag åt inga jag vill gärna ha dom uppstekta för att det ska passa mig .
När jag kom hem fick jag till mig att båda barnen skulle sova borta hos kompisarna , hemma satt då 3 kusiner till barnen hemma ja åldern på dom är väl 23-27 ??? & det blev sällskapsspel till 01,30   det passade ?? som inte visste när han skrattat så mycket sist , hundvakt var vi visst också så 3 hundar var ju hemma också men inga barn jag vet att jag är larvig utan barnen .


Söndagen gick för min del till jobb 08,30- 15,00. Uffe var och tittade på Felix handboll det berv vinst för dom så nu blir det Jönköping både lör-sön i mars jag är ledig då så passande  uffe redan uppbokad den helgen eller 1 utav dagarna så det blir jag som ska köra söndagen .


Var så skönt att jobba dag och ha lite kvar av dagen igår då ,gjorde inte så mycket innan Uffe åkte mot klubben för möte.Under tiden han var där så fixade jag med lite runtomkring som behövs.


Middagen blev någon annan sort av grekisk pyttipanna & massa VITLÖKSSÅS  eller som vi säger min tacosås , middagen blev något senare än vad jag tänkt innan men men nu blev det ju så .


Vid läggdax o nyheterspause blev det visst fullt i sängen men jag somnade så gott ändå , filmen tog slut så jag var ju tvungen att fråga om vad som hände i allt som det handlade om .


Nu är det ju inte så att jag inte gillar min härliga familj/släkt utan umgås gärna med dom ,utan nu var det ju så att Uffe antydde vad det skulle vara skönt med lite egen tid !!!!!!!!!!!!!med sin familj 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar