Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

söndag 27 februari 2011

Hål i öronen

Japp 2 nöjda tjejer hade jag med mig hem från Ikea / ikano huset ,eller var faktiskt nöjd Felix också ,behöver jag säga att plånboken tunnades ut ganska rejält på resan.

Maja hade ju med pengar om vi hittade någon butik som gjorde hål i öronen på 5- åriga tjejer , visst hittade vi sådan butik på övreplan & vips så var även Nellie nyhålad " heter nog inte så " vi beslutade att det skulle överraskas så vi sms tyvärr blev det inga öronhänge pga lång kö HA HA

Dagen var så otroligt lugn & skön trots 4 barn inne bland alla saker / kläder. Fick ju faktiskt Felix att köpa lagom storlek i jeans ,självklart så försökte han få in mig i skoaffären för reaskor 700:kr NEJ TACK han fick en ny keps ABSOLUT INTE särskilt snygg enl mig.

Det blev en heldag ,men alla var nöjda då Linköping avslutades Mc donalds .
Kvällen blev också väldigt skön med gott rött vin & lax med grönsaker blev serverat hemma .

Blev ju lite saker i korgen/ vagnen även från Ikea dock inga särskilt speciella lampor men jag blev väldigt nöjd ändå ,har 1 lampa kvar att placera ut ?????
Skön torsdag på sportlovet
Published with Blogger-droid v1.6.7

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar