Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

lördag 10 december 2011

Julbord

Ja det är ju sådana tider nu. Jag kan väl inte kalla mig varken allätare eller kräsen men äter "lagom för egen smak " ha ha. Har väl inte heller direkt favoriter eller kan absolut klara mig utan.
Då inför vår helg med svägerskan så skulle vi höras av någon dag innan,förra året hade vi gjort Jansson hemma men annars så gjorde vi det mesta i stugan ?

Var ju iväg med Uffes jobb igår o maten fick godkänt liten miss bara att det inte serverades kaffe till ostkakan utan den fick man hämta vid annat rum ?

Ikväll blir det julbord med mitt jobb ,har tyvärr inga större förväntningar på varken maten eller efterträtt men tror ändå kvällen blir bra ,nu är ju jag inte den person som alltid håller igång när det är med jobbet utan är nog raka motsatsen faktiskt . Är ofta nykter(nästan iaf) eller tar bara typ 1 öl eller åker hem innan eller runt halv 11 .Jodå jag harväven festa ordentligt med dom men var länge sedan (2007)

Ibland så blir typ dessa fester vid tillfällen som inte är så passande i min värld /planering. Och inte gör jag mycket för att styra om allt.

Kan nog konstatera att jag blivit en hemma person som gärna äter & dricker gott i lugn o ro.

Nu kaffe o inväntar att höra planeringen av familjen för kvällen.

Sedan gäller det att få Felix laddad inför handboll *2 imorgon och även klipp

2 kommentarer:

  1. Låter som fullt upp , hoppas din kväll blev bra.

    SvaraRadera
  2. Jag brukar inte heller vara så länge på våra fester. Men hoppas det var bra

    SvaraRadera