Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

måndag 19 december 2011

Måndag igen

Tjoho  där ute i halv snö/ blasket  beroende på vart ni bor . Måndag igen och hoppas helgen varit bra. För jag ska absolut inte klaga på något ?? även att jag jobbat fredag-söndag. Ibland har vi det så bra på jobbet bARA  vi anstränger oss lite .

 Det har varit utflykt med bilen och även hämtat mat  från Bambugården (kina restaurangen) och vi har tjuvstartat på julgodiset, för jag fick ta fram det när jag tyckte det passade och givetvis passade det ju helt perfekt denna helg med dom bästa jobbarkompisarna  ??



Hemma har vi myst också med sovmorgon och gott att dricka på kvällarna , Sällskap av släkten + tjejer och  helgen avslutades till då min & dotterns förtjusning med tacos på söndagen .

Freddy kom ju också hem i lagom tid och åt tillsammans med oss till allas förtjusning  . Nellie fick öppna upp ännu mera utav schackrutorna
bakade ännu flera i fredags och dom är ju så goda ............... så goda till kaffet .


Just nu är jag så glad över situationen hemma , även om barnen o maken testar humöret till max vid olika tillfällen


Måndag igen och ny jobb vecka för många , visst jag har också jobb enl schemat idag ?? hur tänkte jag då ??????är nog chefen som beslutade det .


Planen idag är ju att plocka lite så tomtarna kommer upp här i huset , ev. panta massa flaskor som bara står i vägen nere  i källaren ? Skulle även behöva hjälpa Freddy med julklapp till lillasyster  , jag  vet vad jag ska titta på så det är när som det blir som är stora frågan ??


Tyvärr måste jag säga att det kliar i näsan och sticker lite i halsen , så nu blir det soffan & 1 kopp the 


Ha en bra morgon/ fm 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar