Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

onsdag 7 december 2011

Vad behöver jag göra

Vart man än tittar eller lyssnar så håller många på med allt bestyr innan julen och STRESSAR. Ogillas absolut utav mig. 


Jag ska ta fram tomtarna till helgen eller i början nästa veckA  ska faktiskt damma lite också behövs absolut göras inte för att det är jul utan att det är pinsamt att ta fram  glas mm ur skåpen .


Jag ska sätta mig och fylla i listan på vad jag handlat i julklappsväg o vad som faktiskt behöver fyllas på.


Vi ska ju inte vara hemma så värst mycket så jag behöver inte styra med mängder utav mat heller, utan tilltugg inför uppesittarkvällen är det som behövs . Men det kommer allt finnas att njuta av under kvällen.


Självklart så ska vi ju även  äta julmat med svägerskan och mysa med goda kakor , godis och massa gott att dricka men jag hinner att fixa med det .


Nu måste jag ju säga innan någon tänker HERREGUD  att jag faktiskt börjat att fylla frysen med lussekatter/bullar och Nellies favoriter  schackrutor , snart även vanliga bullar så visst finns det lite husmors takter i mig ibland
och det kommer att bli mer att frysa in men när / vad  återstår att se.


Det jag menar är att jag kan inte fatta hur många stressar upp sig och har massor att göra så de är spyfärdiga innan allt ens börjat.För det är ju frågan för vem man fixar eller styr med allt ????


Vi måste ju besluta här hemma när grannen ska kläs , brukar ju bli typ 23:e  men ev måste det bli tidigare iår


jA JA  det löser sig med allt 


// Ha det bra 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar