Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

torsdag 15 december 2011

Vart tar tiden vägen

Redan torsdag  V 50 och 9 dagar till julafton , kan ju inte påstå att det märks så värst mycket .Tomtarna är uppe från källaren men ligger fortfarande i kartongen.

Ute är det grått & mulet regnet varierar i mängd men visst kommer det ner. Men tittar man typ i frysen så kan man ju nästan tro att julen är över ha ha skojar lite men det har gått åt lussebullar, schackrutor .Men vad gör det det ska ju ätas upp ändå.

Vi har bara 1 ggn kvar i år med skolan men tyvärr blir ju det 21/12 känns som det är lite för nära jul ? men men så är det .

Måste nog erkänna att jag ligger efter i hanteringen utav julen men det hinns nog med det som nu ska göras  har ju iofs dammat ur 1 av skåpen som var absolut nödvändigt inför kvällen med släkt o vänner då det kommer användas utav dessa glas innanför.Men ska ta tag i lite mer av städningen som ju behövs med jämna mellanrum i hus med hund & barn .
Jag har inte inhandlat ALLA JULKLAPPAR ÄNNU

Längtar till fredag nästa vecka självklart även julafton o följande dagar, men 23:e är vi ju hemma hos oss och bara myser och umgås.


Sedan är det lite annat som gör att det känns som att man inte hinner med allt, japp det är saker som krockar med varandra hela tiden men det löser sig snart  hoppas jag iaf  !!!!!!











2 kommentarer:

  1. Tänk om man kunde vara lika lugn som du verkar inför alla dagar och då även olika helger.

    Hemma här har vi inte börjat på ta fram det bakade som ska vara till julen , just då därför det ska vara till julen.
    Det verkar vara stor familj eller släkt ni ska umgås med
    Tittar snart in igen

    SvaraRadera
  2. JA VI ÄR GANSKA MÅNGA PÅ MAKENS SIDA , VET INTE OM JAG ÄR LUGNARE ÄN NÅGON ANNAN .
    DET GÖR INGET OM DET NALLAS AV BAKNINGEN INNAN FÖR DET ÄR JU BARA MYSIGT MED FIKA & SÄLLSKAP

    SvaraRadera