Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

måndag 5 december 2011

Känna sig utanför

 En känsla just nu eller under en tid som passerar
Trots att jag har världens bästa familj & släkt så just nu så står jag utanför min familj ?? Något har gjort att vi är på varsin sida om saker / saken  , men jag är ändå inte på andra sidan heller eller hur man ska förklara det ?

Jag har svårt att säga vad jag menar men vet att någon / några som läser denna blogg vet vad jag tänker på, men jag har bra kontakt med den person som står på (min sida)driver ärendet  lite tur att det gäller 1 mindre tävling och inte typ v 28för då är det så många andra som bryr sig !!!!  ??? men visst finns det alltid personer som ska bry sig som absolut inte är delaktiga .


Men då jag enl min chef då har stort kontrollbehov så måste jag iofs säga att det stör mig då jag INTE vet riktigt vad som händer utan känner att jag  måste tjata till mig informationen ?


Kan även säga att jag känner mig maktlös i situationen som råder , självklart så förstör inte detta vanliga familjekänslan varje dag men visst märks det ibland.


Men får väl se det positivt att denna situation kommer nog inte upprepas igen iaf på samma grunder men man vet aldrig ha ha 


Men hur som helst så är jag så stolt över min familj & att få tillhöra den det värmer massor 

1 kommentar:

  1. Det låter jobbigt att känna så, men får hoppas det blir bättre snart. Kontrollbehov vad tänkte hon då

    SvaraRadera