Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

torsdag 15 mars 2012

Jag vill att han ska bli frisk

Jä...la förkylning nu har den absolut makten igen hemma i vårt hus , jag är 80-90% pigg  har ju jobbat men men totalt helt slut väl hemma  sonen ca 70 % pigg. 
Den stora vet jag inte för han åkte ju mot Västervik i tisdags.


Maken är 75 -80 % sjuk fortfarande  , så igår kom det jag ABSOLUT inte ville höra blir jag inte bättre så får du åka själv i helgen!!!!!!!!!!!!!!!!  jag ville helst inte svara eller vadå svara det var ju ingen fråga ?


Även att dagarna är uppbokade så tycker jag även att denna helg ger oss egen tid för det vi gillar och möjlighet att växa tillsammans ok visst så ger ju helgen även känslan av att bli lite bortskämda då med allt serverat ??


Så nu hoppas jag iaf att han kommer vakna lite piggare idag , för det är ju trots allt bara torsdag 


//B

2 kommentarer:

  1. Å så himla tråkigt för er att fortfarande vara sjuka.
    hoppas helgen blir för er båda, är det inom motorsporten?
    krya på er nu

    SvaraRadera
  2. Ja der är inom motorsporten & nu har han ju fått pc av läkaren och beslutat sig för att följa med

    SvaraRadera