Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

onsdag 28 mars 2012

Oj nu är det visst bråttom

 Nu är jag ju inte 1 typiskt stressad person , men lite bråttom blir det ju när mitt jobbschema för  16 veckor ska önskas senast 5/4 tror jag det var 


Hatar verkligen att lägga dessa scheman utan ordentligt ifylld kalender dvs typ träningar o matcher för barnen 
det är ju in i september schemat gäller !!!!!!!!!!

Jo jag hade börjat med 3 veckors ifylld semester men ska ju  ha 4 veckor efter varandra nu iår

2011 var jag ledig 2 veckor gick sedan in och jobbade 2 för att sedan vara ledig 2 igen,det var lite rörigt vill jag minnas ?


men men nu har jag iaf kommit till halva schemat & placerat ut helgerna till september utifrån det som nu står i kalendern .   fattas ju massor !!!


Önskar faktiskt ibland det gamla pappers schemat fanns kvar , för detta i slutet är inte så mycket önske schema som det så fint heter ???

Utan då kunde man byta med varandra , problemet hos oss eller problem kanske är fel ord, men det är ju så att   ingen av dessa veckor (8 v) ser ju likadana ut med boende och behov ??

ja ja det är några dagar kvar så jag hinner nog ändra massor

//B

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar