Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

tisdag 6 mars 2012

Mys Måndag

Ja hur tänkte jag då , mys på den dag som halva Sverige verkligen hatar ?? och visst var det segt att gå upp när klockan ringde för att arbeta den tråkiga familjen förkylning trivs tydligen fortfarande hos mig  men på jobbet  var jag och barnen kommit iväg också.


Det var även extra jobb på "jobbet" lite  med schema för att underlätta ? tur att C var med jag var helt blind o tänket stannade av flera ggr .


Men maken + sönerna åkte återigen iväg mot ortopeder o röntgen för lite koll på detta jä...a knä som inte är bra för den lilla 14-åringen . Jag stannade ju hemma med Tulia  som ju fortfarande är kvar i vår hemstad  och passade på att vara ute i sköna luften . Dottern tog mod till sig och åkte bussen in till Taekwondon där mormor mötte upp henne.

Blev en ganska så lugn måndag då jag ju faktiskt var hemma . kvällen bjöd på socialt umgänge inom familjen och det är ju det som förgyller  vardagen hos oss att vi är hemma samtidigt . Förutom då förkylningen så är jag nöjd över vad livet erbjuder 


//B

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar