Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

måndag 3 oktober 2011

Andra från släkten ha ha

Som jag nämnt innan så har vi ganska stor släkt på makens sida & åldrar på barnens kusiner växlar ju  (1 år - 30+) ,så några av dom umgås vi ju med ofta .

Helgen nu som passerade så var makens systerson med fru o  1 barn här över natten (Lördagen) , jo jag jobbade så han fick vara social själv & laga mat o styra om ,  men jag skyndade mig hem så visst blev det en stund tillsammans även för mig med dom innan klockan var dax att gå till sängs.

Var kul att träffa dom även att det inte händer för ofta , men men vi får väl hälsa på hos dom snart när vi ändå vid tillfälle  passerar förbi , när vi ska besöka lilla barnbarnet då det kommit till världen .

Jag måste ringa älskade svägerskan också  så vi kan starta upp lite mer planering runt festen i stugorna vid lovet .

Jag trivs så otroligt bra med min familj o hoppas ni andra också känner er hemma / tillfreds tillsammans med era respektives familjer 
ps. man behöver inte ÄLSKA ALLA på samma sätt

2 kommentarer:

  1. Men gud hur många är ni i eran släkt? lite avundsjuk blir man ju faktiskt

    SvaraRadera
  2. ja du rätt antal exakt ??? min make har ju 6 syskon så med oss (maken o jag ) + respektive = 14 VUXNA så är det ju 19 barn uppdelade på dessa 7 syskon .
    Åldern varierar (säkert mitt svar också ) 1 år - 32. Då många har skaffat tjejer o några fått barn också , så springer det iväg .

    Jag skulle också vara avundsjuk ha ha

    SvaraRadera