Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

lördag 1 oktober 2011

Hann inte vara duktig.

Ibland blir det inte precis som man önskat att det skulle bli. Idag skulle vi ju jobba med tävlingarna nästa helg. Och jag hade ju önskemål om att bli intervjuad innan det arbetet för att kunna bli delaktig ,men tiden passade inte filmaren utan det skulle ju endast ta kort stund enl honom.

Det gick bra i början med arbetet alla fick varsitt nr till tävlingen ,då var han ju där (filmaren) och det som endast skulle ta kort stund gjorde att jobbet redan var klart när vi var färdiga. Nu äe ju dom andra snabbare o mer vana vid detta men man vill ju lära sig det som tillhör !!!

Ja ja jag antar det blir fler tillfällen.
Var trevligt att se dom igen iaf.

Trevlig dag hoppas jag ni haft idag alla ni som kikare in i bloggen

1 kommentar:

  1. Jag vet inte riktigt vilka ni var men tror säkert de visste du vill lära dig. Och ibland tar allt annat längre tid när man har lite tid. Roligt att delta i film. Lycka till med jobbet på tävlingen.

    SvaraRadera