Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

söndag 2 oktober 2011

Jag är trött

Känner av att jag sovit lite för lite sista tiden. Ingen större orsak till det inga hemska tankar,drömmar eller rädslor ha ha. Men tror ibland man är uppe för länge så man gått över i andra andningen. Har min 3:e kväll till 22 på jobbet o har ju 1kvar (måndag) och säger igen hur faan är detta schema för på tisdag har jag morgon också !!!! ????

Men idag hoppas jag att sängen får mig dit lite tidigare. Längtar till imorgon då det blir frukost med barnen igen har inte varit så i helgen,lät dom ju ha sovmorgon igår o lite idag. Middag har dom ätit utan mig frwdag-söndag ,återstår hur imorgon blir ? Livet o aktiviteter rullar ju på trots jag inte kan finnas för dom.
Denna vecka har ganska mycket att bjuda på eller fyllt min kalender med olika saker..

Men nu är vi inne i oktober o ju den månaden barnbarnet kommer enl beräkning ???? Men kan ju bli hur som helst kanske alla 3 kommer under denna månad även om det då skulle vara oktober,november ,december menar ju givetvis kusinbarnen (de andra 2)

Då kommer verkligheten slå ner i alla fallen skillnad på att ha 2barn mot 1 & givetvis att hur är det med 1 barn som tillhör mig.
Jag önskar alla 3 familjer lycka till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar