Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

söndag 16 oktober 2011

Idag är jag bara gnällig.

Ha ha idag är det tur att inte hela familjen varit hemma. Jag är inte alls på humör för massa umgänge. Skulle ju ha jobbat men det blev ändrade planer på den fronten.

Felix kommit hem från sin handbolls helg i Borås med blandade resultat från matcherna.

Får ta mig en funderare på ringa läkaren om dessa smärtor som finns i min "lilla kropp" jag brukar ju inte vara sjuk eller särskilt gnällig men igår fick jag verkligen ta på mig mitt pokeransikte då vi hade lite fest för alla funktionärer . Hade nästan varit bättre jag var hemma då det inte blev så mycket sociala samtal från min sida. Men det är ju flera som bara sitter vid samma bord hela tiden. Jag brukar ju inte göra det. Ja ja inget att sura över nu. Men är inte så mycket piggare idag men smärtan flyttat sig lite.

Nu kommer snart min älskade make hem & ställer sig i köket för att bjuda på någon sorts soppa som han planerat.
Blir ju en lugn söndag då vi alla är hemma ju.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar