Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

tisdag 25 oktober 2011

Hallå 2012


Känner inte just nu att jag vill börja i min lilla "lila/rosa " för nästa år.

För att ni inte ska feltolka bilden så var det inga sura gubbar i breven ,utan lite lugnare slut på 2011.

Och nu kan jag planera 2012 med allt som ska in på olika dagar dvs ABSOLUT I 1:a hand allt som berör min familj +underbara släkten med allt som det innefattar. Snart kommer det ju 2 kusinbarn som ska få varsin sida med sitt namn.

Hm jo jag tror faktiskt alla kusiner får grattis av oss och JAPP det blir många grattis 16 kusiner på pappas sida 3 på min familj+nu då i dagens läge 4 kusinbarn.
Givetvis grattas alla på olika sätt. Men som sagt just nu är det tyvärr det enda som jag vill skriva.

Men är medveten om att jobb mm kommer fylla sin plats,men fortfarande är alla sidor tomma .

Jodå jag är förväntansfull på vad nästa år kommer bjuda på förutom då BIG BIG 40-års KRISEN för den kommer säkert att slå till med ORKAN STYRKA på just mig.

Nu blir det inte mer dravel om varken 2011 eller 2012, utan kaffe i lagom mängd.

Published with Blogger-droid v1.7.4

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar