Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

torsdag 18 november 2010

Anonymt ?

Hur hanterar man dom anonyma bra fråga beror ju på blir mitt svar , för visst vore det bra om man visste vilka dom anonyma är ELLER INTE  .
Tycker väl ibland det är fegt att ej sätta ut sina namn men ibland kanske det träffar bra ändå , för vem har det lätt att ta KRITIKEN på bästa sätt. Vet då innan inom klubben med synpunkter på vår hemsida med "namn " som säkert ej stämde jämnt men då var det ju ibland påhopp & det funkar inte längre.
Men kan faktiskt även tycka att det behövs lite gnäll / sura ord för att folk ska förstå att det faktiskt inte är accepterat att vara just som du är  nu & här.
Nu har jag ju inte svårt att stöta mig med folk pga att jag säger oftast vad jag tycker eller stöta mig kanske är fel ord menar bara att om jag upplever att det ej känns bra då säger jag ju det men vill absolut inte såra någon & jag måste inte ha min vilja igenom . det kan ju även gälla då inom då Klubben hade jag många samtal   med pappa då jag inte tyckte som han gäller även nu med maken så har vi helt olika åsikter på många saker men det ställer inte till så mycket ändå för vid dom tillfällena så är vi 2 olika personer .
Men just här på bloggen kan jag känna att vissa människor skulle inte ens ha dator för fy vad dom är elaka ibland och även visa sig duktiga i tankar om barnen & familjen , varje familj sköter sitt utan att få massa kritik .


Nu var det ju så att jag ju fått ett anonymt inlägg där personen undrar om jag kommer ta bort det & absolut inte blir mitt svar  , men visst kan jag ju fundera på vem personen är , men ska inte lägga ner så mycket energi på det ju .
Detta med hur mycket man ska engagera sig är svårt att svara på innan man står inför vad det nu gäller , vi känner ju säkert alla olika oavsett vad det gäller typ jobb , barnens fritid /skola hur mycket kan jag medverka utan att annat blir lidande & jag ska nog tycka det är roligt också och känna att det ger mig något tillbaka också.Men handlar det då inom klubben så visst lägger vi alla ner mycket tid och inte får vi riktigt lika mycket tillbaka och som sagt hur det kommer se ut har jag inte den blekaste aning om  även om man hoppas få vara med 


Vi ska nu innan Jul ha lite lotter till försäljning & barnen ska ha bakat vinsterna så nu ska vi försöka att se hur många vuxna som erbjuder sig att hjälpa till & även ansvara 2011 för vad som behövs då är det många som inte kommer synas utan blir då lite anonyma 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar