Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

lördag 20 november 2010

Tankar

Dom kommer och går precis som dom vill ,absolut ingen hänsyn tar dom till oss där dom både spökar & gör gott. Olusten jag kände är det lite kvar utav ev för jag ska till pappas grav imorgon eller så är det min relation till någon eller så enbart på att jag anses vara så ny ? Men det är ju om man nu skulle räkna allt som far genom huvudet inte konstigt man slår knut på sig själv.
Jag ska också prata med mina närmaste om lite saker som ej känns helt ok , men jag har ju inget val längre . Det löser sig Säkert längre fram . Och nyheten jag fick tidigare i veckan är så otroligt härlig enl mig men måste ERKÄNNA att jag har lite funderingar Ha Ha , skriver jag avis kanske det låter helt fel .Och jag ångrar mig självklart att jag inte åkte till Kisa för att kolla fotbollen ,men Nellie hade absolut ingen lust att åka hemifrån kl 07,30 på ledig dag.
Jag gick som sagt inte på festen igår & jag hade nog knappt hunnit innan dom fortsatte till annat ställe eftersom Felix var hos kompis till läggdax hemma då det var tidig morgon för honom behöver ju inte väcka vännerna så tidigt & ärligt så Trivdes jag hemma med Nellie och Tacoglafs chips & ostbågar + godis , helt plötsligt vid pause för ? & nyheter efter idol så hamnade vi på annan kanal Spider man 3 funkade bra att slappa till & med dess reklampause så såg vi att HELT RÄTT PERSON ÅKTE HEM och ang det som nu snurrar från olika kontroller så ut med drog positiv , och vissa lite stake nu Tv 4 . Jag har gjort färdigt mitt önskemål på schema , blev lite fundersam på Om jag skulle behöva ta lite semester runt V 8 för att bli nöjd ? Men har absolut dagar ISF det blir aktuellt . Har löst min semester för sommaren så den passar perfekt dvs har garderat . Ser ur som vårat bryt flyttat sig igen Men som sagt där är det lugnt så bara att planera fotbollscup för Felix även om vi inre riktigt uppskattar datumen till 100% & inte han heller men även det kommer att lösas på bra sätt vi är mu väldigt vana att saker krockar trots planering annars vet jag vad han väljer om han känner att det behövs FÖR Blod är tjockare än Vatten.
Published with Blogger-droid v1.6.5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar