Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

onsdag 10 november 2010

Är här igen

Nej jag har inte slutat dricka kaffe & kolla bloggar  ha ha

Men har inte "hunnit" satt mig ner och vädrat mina tankar , inte för det inte finns några för det är massor runt oss nu igen .


Höstlovet är slut bilder kommer senare  barnen tillbaka i skolan & jobbet japp det har jag gått till och ska fortsatta med det till nästa lov då jag ska vara lite ledig igen om det nu blir som jag tänkt.


Ska planera mitt jobbschema för 8 veckor  från  3/1 -11 till27/2 -11 dvs sportlovet ingår där då v 8  och detta ska jag ha gjort senast 21/11 


Jo då det finns självklart redan massa inskrivet i min kalender redan nu t.e.x. handbollsmatcher  & födelsedagar  EV 2 FOLKRACE TÄVLINGAR SOM SKA TITTAS PÅ under januari månad . Sedan måste jag ju kolla med svägerskan hur ska vi göra med trettondags afton då vi brukar ses ??????????


Som sagt jag är här igen & livet fortsätter 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar