Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

fredag 5 november 2010

Hemma igen

Ok nu är vi hemma igen & jag satt mig här vid datorn BARNEN VAR JU FÖRST . Veckan eller visst ja det började redan förra veckan ju v 43 vi åkte mot stugorna redan fredagen ,men jag körde ju tillbaka för att jobba lördagen .Vi sov 5 nätter denna gång i stugorna ,men vi är ju snart där igen då vid jul/ nyår ska bara besluta hur det ser ut med önskningar från alla håll.
Har ju varit på 40-årsfest, men  foto blev det inte så många men några kommer nog ut vid tillfälle . Var en blandad kväll typ så som det kan bli
Har träffat min syster med familj så skönt & trevligt hade vi det ngr timmar i söndags ute vid stugorna för givetvis fick dom åka till oss. Har träffat sonens advokat och pratat lite om hur det kan bli framöver med åtal & ev skadestånd . Nu mår vår älskade lille grabb lite bättre hoppas jag , har nog hittat bra mark under fötterna och hittat tillbaka till bra vänner .
Denna vecka har jag hunnit fundera lite över livet runt oss & valen  vi gör både runt barnen ,hela familjen & jobb eller kan säga hela tillvaron ????? Inte för något särskilt utan bara för att man behöver rensa huvudet lite ibland .
Nu är det ju helg igen & jobb i 3 dgr men blir nog bra ändå. Ska väl bara atyra undan lite för visst märks det att man varit borta ngr dagar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar