Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

måndag 15 november 2010

Måndag igen

Idag var jag trött men men nu är det väl som vanligt, barnen i skolan& hunden rastad ,tvättmaskinen startad      & ska väl bara till affären för att köpa TEJP BLEV JU LITE JULKLAPPAR  inköpta från Ullared måste kolla igenom vad vi verkligen hittade.
Blev inte ALLT till Nellie  men lite på listan hittade vi & lade ner i vagnen  Felix fick ju då allt han sagt (dvs tjocka strumpor). Freddy fick nog det han sagt duktiga som vi var så glömde vi ju listan från Nellie hemma  kom ju ihåg lite men Freddy tog ett kort på mobilen & skickade över , det som var typiskt var att allt var ju inte med (syntes inte) så när vi kommit hem och jag tog listan och läste ordentligt så BLEV DET VÄRLDENS SUCK FRÅN MIG  för längst ner på Långa listan "Nellie"  står det cd Carolina af Uggla & just denna cd håller jag i och säger till Uffe att KOLLA HON HAR GJORT NY SKIVA och ställer tillbaka den i stället och vi fortsätter vår lilla runda.
Mer om resan kommer senare

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar