Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

måndag 9 augusti 2010

Glädje

Det var så härligt att komma hem från jobbet igår & höra dottern skratta tillsammans med kompis ,som tyvärr flyttat från Hultsfred men som nu helt plötsligt var hemma hos oss och skulle sova över.

Lika härligt att se sonen och hans kompis fixa i husvagnen för att sova där natten tills idag .

Som vanligt i vårat liv så krockar allt med varandra ,så även i helgen som kommer  fiska kräftor på fredagen kväll/natt , stora grabben köra folkrace & ev ska maken ställa upp som bitr Tl på lördagen ,äta kräftor på lördagen hos svägerskan ,sedan på söndagen är det fotboll som gäller för dottern ,som tur var blev sonens match flyttad .Behöver jag skriva att jag jobbar lördag/ söndag .


Tack underbara mamma/ mormor  för att du kommer till oss på söndag morgon och kör till fotbollen .


Glädjen är/ var  lite delad när vi kollade i kalendern hur helgerna såg ut , blev faktiskt lite förvånad när det var  13 helger med folkrace i följd  hade kanske gissat på 8-9 st ???????????????????

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar