Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

tisdag 3 augusti 2010

Regn Och MERA

Jävla skitväder är väl det minsta man får säga , men vilken tur man hade tidig semester " ha ha till er som är lediga nu "

Vet att man ska vara snäll,men som en vän sa den enda sanna glädjen är skadeglädjen även om jag absolut ej vill skada någon .

Vi var ju i Målilla igår det var väldigt trevligt att lyssna på upplägget  i annan klubb, är lite osäker men tror dom ville ha min hjälp även i oktober ??????.

Idag känner jag att jag kommer tycka det blir svårt att sova utan min familj ,ska sova jour på jobbet fy så tråkigt det kommer att bli.

Imorgon kommer ju systersonen till oss inför läger i Kalmar ,vi ifrån kurt ågrens minnesfond har givit ett bidrag till lägret känns helt rätt enl våra stadgar ,Det var en ansökan från Kalmar MK så det är inget påhitt från mig ,dax att värma sig med 1 kopp kaffe innan tiden tar slut på min rast

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar