Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

måndag 16 augusti 2010

Positiva & negativa

Vilken tur att det finns 2 sidor av nästan allt ????Men vi ska ej glömma att utav något negativt kan det faktiskt komma positivt .


Om någon är negativ kan jag ibland nästan bli POSITIV  till överdrift  HA HA ......
Nej men visst är det så att man aldrig låter någon vara sur / negativ utan att försöka få dom över till den glada sidan .


Men om man är lite nere,trött & sur  så räcker det ju ibland att höra andra vara nöjda /glada så kanske man  lite lättare drar mungiporna uppåt  .


Varför lägger man mer Energi på det negativa än positiva ????? 
Har inget bra svar på detta men känner ju att bara man försöker så löser det mesta sig .Självklart går livet upp & ner inom alla områden .


Det räcker ju ibland att när man kollar bilagan till ngt program till tv-n & jag ej tycker något är lockande att slappa till så vips har jag ju fixat så att dom andra i familjen ej tror  att det finns något att  se Dom tar inte ens fjärren för att kolla själva ,Jag vet att det kallas egna värderingar .


Hur säger man till någon på ett bra sätt sluta se allt så negativt ?????? vem bestämmer över hur jag ska tycka .


Jag ville inte något särskilt med bloggen  just nu utan  bara massa tankar som fladdrade förbi 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar