Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

måndag 2 augusti 2010

Möte i Målilla

OK snart blir det att fixa upp dottern till fotbollsträningen ,sedan direkt för ett möte ang Folkrace i Målilla sista helgen i augusti,min nya vän tänkte på mig & jag blev tillfrågad om att jobba tillsammans med henne och det gör jag så gärna ,så vi ska iväg lite senare .

Lite senare i höst ska jag få lite mer erfarenhet utav detta ledande av annan ny vän .

Ska bli så kul att verkligen få komma igång nu när man gått kurs & ska väl brinna lite extra ,även om det är mycket runt och omkring ,kommer bli mycket frågand tycker  jag att jag redan känner .
Men kunde faktiskt ej ha bättre "lärare " än dessa 2 jag har runt mig  just nu .

Jag blir varm i kroppen när jag tänker folkrace .Jag är så tacksam att jag fått uppleva denna tid  sedan 1981 -2010 ,visst det blev lite konstigt 8 februari 2009 då vi alla förlorade våran KURT ÅGREN .

Dax att ta tag i dagen & se framåt. Jag är gift har 3 barn min familj älskar jag så det gör ont ibland.







Felix,Nellie & Axel på Akzonobel Juni 2010

Felix hemma i trädgården



Kommer fler bilder på fler älskade ur familjen  vid senare tillfälle




















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar